Fermentert granskudd

For noen dager siden leste jeg om at noen hadde fermentert granskudd. Det fikk jeg veldig lyst til å forsøke siden jeg

i utgangspunktet liker godt smaken av friske granskudd. Jeg synes det er veldig spennende med det

man kan lage av ville vekster, og når jeg i tillegg er veldig glad i fermentert mat blir det jo helt perfekt med fermentert granskudd.

Det gikk utrolig fort å plukke nok granskudd til ett liters norgesglass.


Oppskriften og fremgangsmåten jeg har brukt fant jeg her: http://fermentering.com/blogg/2017/5/29/fermenterte-granskudd

Jeg har kjøpt lokk som er beregnet til fermentering men som passer perfekt på norgesglass. 

Helt supert at man kan bruke glass man har fra før. Lokkene finnes blant annet i nettbutikken

agentm.no.  Har man ikke norgesglass, vet jeg Bente har noen greie glass med gjærlås i nettbutikken

som hun har linket til i innlegget om oppskrift/fremgangsmåte. 


Jeg ser jo at jeg kanskje burde spredd ingefæren litt bedre enn jeg gjorde, men håper

jo det blir bra resultat likevel :) 

 

Lag deg ei fin helg!

 

#fermentering #fermentertgranskudd #friluftsliv #naturensspisskammer #villevekster #tilbehør #snadder

2 kommentarer

Victoria

02.06.2017 kl.20:41

Så stilig! :)

Lena Foss

02.06.2017 kl.21:22

Victoria:
Så gøy at du synes det. Jeg gleder meg til å smake ;)

Skriv en ny kommentar

Lena Foss

Lena Foss

48, Marnardal

Jeg er ei dame på 47 år som elsker strikking og matlaging. Her på bloggen min vil du finne oppskrifter på alt hjemmelaget,- både strikket og bakt

Kategorier

Arkiv

hits